KARİYER GÜNLERİ VE MESLEK TANITIMI

BİL-EN Projesi kapsamında Kariyer Günleri ve Meslek Tanıtımı yapılarak Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Öğretim Görevlisi Elektrik-Elektronik ve Haberleşme Mühendisi Ömer ALACA, öğrencilerimizin sorularını içtenlikle yanıtlayarak verimli bir söyleşi gerçekleştirildi.

08.05.2024 30

Okulumuz öğrencilerinin tercihleri baz alınarak BİL-EN Projesi kapsamında Kariyer Günleri ve Meslek Tanıtımı yapılarak Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Öğretim Görevlisi Elektrik-Elektronik ve Haberleşme Mühendisi Ömer ALACA okulumuz konferans salonunda öğrencilerimizin sorularını yanıtladı. Mesleğin özelliklerini, sağladığı imkanları ve bireye sunduğu olanaklardan ayrıntılı bir şekilde bahseden ALACA, öğrencilerimizin geleceği adına yapılan bu etkinlik için okulumuza teşekkür etti.

08-05-2024