POLİSİ TANIMAK İSTİYORUM

Okulumuz öğrencilerinin tercihleri baz alınarak BİL-EN Projesi kapsamında Bilecik Emniyet Müdürlüğünce gerçekleştirilen Polisi Tanımak İstiyorum çalışması yapıldı.

08.05.2024 22

Okulumuz öğrencilerinin tercihleri dikkate alınarak BİL-EN Projesi kapsamında Bilecik Emniyet Müdürlüğüne bağlı Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü birimince Polisi Tanımak İstiyorum seminer çalışması gerçekleştirildi.  İki Polis Memurumuz; yürütülen çalışmada, öğrencilerimizin sorularını içtenlikle cevaplandılar. Polisliğin tanımı, olma şartlarının detayları, mesleğin özellikleri gibi konular hakkında detaylı bilgi verildi. Polis memurlarımız, seminere öğrencilerimizin yoğun ilgi göstermiş olmasından memnuniyet duydular ve okulumuza öğrencilerimizle ilgili yapmış olduğumuz bu çalışmadan ötürü teşekkür ettiler.

08-05-2024