İHA EĞİTİMİMİZ

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Kompozit atölyesinde  İnsansız Hava Aracı Tanıtımı ve uygulamalı uçak yapımı çalışması gerçekleştirildi.

01.05.2024 29

Son yıllarda büyük bir atılım gösteren İnsansız Hava Aracı teknolojisi, etkisini her kademede günden güne etkisini gösteriyor. Doç. Dr. Burak Öztürk ve Altuğ Arkan; okulumuz öğretmenlerinden Fatih Kılıçaslan ve öğrencilerimizden Yusuf Erduran, Alper Eymen Dalkes, Beytullah Efe Karaca, Burak Kaya ve Abdulhalik Turhan ile yürütülen çalışmada gençler İnsansız Hava Aracı'nın parçalarını, nasıl üretildiğini ve bir dizi uygulamaları uygulamalı olarak yapma fırsatı buldu. Yapılan bu çalışmalar, gençlerimizin teknoloji, yapay zeka ve İnsansız Hava Araçlarına olan ilgiyi artırmakla beraber, gelecek hedeflerinin bu alanlarda30-04-2024 olmasına fırsat tanıyor.